BUTLLETÍ DE NOVEMBRE

Benvolguts pares i mares:

Ja estem en plena tardor, temps de bolets, castanyes i mandarines.

Us volem informar que la sortida al Santuari de Falgars del dia 23, ha estat un èxit rotund, tant d’organització com de participació. Un total de 117 persones, 62 adults i 55 nens de 31 famílies, han participat en aquesta sortida organitzada per l’ AMPA.

Des d’ aquí volem engrescar, a tots aquells que no heu participat en cap sortida, a fer-ho en les properes excursions, organitzades per la Comissió d’ Espai de Mares i Pares de l’AMPA.

Els talonaris i participacions de la loteria de Nadal del  nº 58.373, estaran a la venda fins a principis de desembre al local de l’ AMPA dins l’ horari habitual.

L’Assemblea general anual de l’ AMPA, tindrà lloc a finals de  novembre o principis de desembre. Us convocarem amb la deguda antelació.

Un projecte que està en període de construcció, és el casal de la Setmana Blanca, del 28 de Febrer al 4 de març. L’ AMPA vol oferir a totes les famílies un casal amb esports, activitats de lleure, i altres sorpreses, per nens/es de P3 fins a 6è. Les possibilitats d’horari seran molt diverses, de 9:00 a 13:00, de 9:00 a 15:00 amb menjador, i de 9:00 a 17:00 hores, també amb menjador inclòs. Els preus , encara estan per definir, però us informaren durant aquest trimestre. .

La propera reunió de junta de l’ AMPA serà el dilluns dia 8 de Novembre, a les 21:00 hores a la sala de la biblioteca de l’Escola.

Moltes gràcies i fins la propera.

Descàrrega del butlletí complet: butlleti_AMPA_Novembre_10 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s