19 de novembre, apunta-ho a l’agenda: ASSEMBLEA GENERAL DE L’AMPA

Benvolguts pares, us animem a assistir a l’assemblea del dijous dia 19 de novembre  a les 21:00 on podeu veure, en l’ordre del dia, hi ha molts temes a tractar d’interès per a tots nosaltres.
L’ equip directiu ens explicarà les ultimes novetats del projecte educatiu de l’escola, parlarem de les activitats realitzades i de les que volem fer, us informarem dels temes econòmics i del treball de les comissions i una de les coses més importants es que, podreu demanar informacions del vostre interès i dels vostres fill/es en el torn de precs i preguntes.
A l’Ampa hi ha molta gent darrera que treballa, en el seu temps lliure, per poder desenvolupar les activitats, projectes i comissions durant tot l’any i aquest dia, només un cop a l’ any, us volem informar i que pugueu participar en la proposta d’ activitats, projectes… per poder dur a terme a la nostra escola.
L’Ampa no som uns quants, SOM TOTS i necessitem tota mena d’ajuda per poder créixer com escola i que els nostres fills puguin gaudir d’un centre modern i plural i es puguin cobrir les necessitats que sorgeixen.
US ESPEREM!   Tots hem de col.laborar per construir una escola millor

ASSAMBLEA GENERAL AMPA 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s