19 de novembre, apunta-ho a l’agenda: ASSEMBLEA GENERAL DE L’AMPA

Benvolguts pares, us animem a assistir a l’assemblea del dijous dia 19 de novembre  a les 21:00 on podeu veure, en l’ordre del dia, hi ha molts temes a tractar d’interès per a tots nosaltres.
L’ equip directiu ens explicarà les ultimes novetats del projecte educatiu de l’escola, parlarem de les activitats realitzades i de les que volem fer, us informarem dels temes econòmics i del treball de les comissions i una de les coses més importants es que, podreu demanar informacions del vostre interès i dels vostres fill/es en el torn de precs i preguntes.
A l’Ampa hi ha molta gent darrera que treballa, en el seu temps lliure, per poder desenvolupar les activitats, projectes i comissions durant tot l’any i aquest dia, només un cop a l’ any, us volem informar i que pugueu participar en la proposta d’ activitats, projectes… per poder dur a terme a la nostra escola.
L’Ampa no som uns quants, SOM TOTS i necessitem tota mena d’ajuda per poder créixer com escola i que els nostres fills puguin gaudir d’un centre modern i plural i es puguin cobrir les necessitats que sorgeixen.
US ESPEREM!   Tots hem de col.laborar per construir una escola millor

ASSAMBLEA GENERAL AMPA 2015

Deixa un comentari