Llibres curs 2016-2017

Benvolgudes famílies :

Us volem informar , del model d’organització, per poder demanar la vostra comanda de llibres i el seu pagament corresponent.

Com ja sabeu, per poder optar a aquest servei i als seus preus, heu d’estar associats a l’Ampa i haver pagat la quota del curs vinent, 2016-2017.

La quota s’ha de sumar al lot o als llibres que compreu. Sense el pagament d’aquesta quota no es lliuraran els llibres. La quota és per família i només es paga un cop.

Com veureu, en el document adjunt, hi ha dues comandes iguals, una és per entregar abans del dia 17 de juny, a l’oficina de l’ Ampa, en el seu horari habitual, i l’altra és per vosaltres.

Pels cursos de 1r,2n,3r i 6è ( llibre de lectura ) i 5è i 6è (llibre de Medi) es farà la compra i venda de llibres de segona mà, la data per fer la comanda s’amplia fins el dia 1

Per fer el pagament dels llibres i de la quota Ampa, heu de fer un ingrés a Catalunya Caixa al compte de l’ Ampa ES72 2013 6010 11 0201450056, o pagar amb targeta en la mateixa Ampa.

Durant la 1a i 2a setmana de setembre,que és farà la recollida de llibres, haureu de portar l’altre paper de comanda i el justificant de pagament del banc.

Per totes les famílies, la data límit de pagament dels llibres és el 15 de juliol.

En el document de la comanda dels llibres, hi ha el preu al costat de cada llibre i també

Això és per les famílies que no es quedin el lot sencer. Aquestes famílies només hauran de posar una creu al costat dels llibres que volen adquirir , sumar-los , afegint sempre la quota d’ Ampa i fer el pagament de l’ import resultant al banc o amb targeta a l’oficina de l’Ampa.

L’Ampa no garanteix el lot de llibres, tot i haver fet el pagament al banc, si no s’ha portat el paper de la comanda , prèviament a l’ Ampa , en les dates estipulades.

Si es dona el paper de comanda i no s’ha fet el pagament, tampoc es lliurarà el lot.

Per qualsevol dubte o pregunta , podeu dirigir-vos a l’ Ampa en el seu horari habitual ivus informaran de tot.

Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s