Quota AMPA

La quota de l’AMPA són 29€ per família.

PER QUÈ ES PAGUEN 29€ DE QUOTA?

Tots els socis/es de l’Associació, per estar associats, han de pagar una quota com a qualsevol altra associació, de pesca, de veïns, de castellers,… Es paga una quota per família, NO una quota per alumne/a.

QUI ESTABLEIX EL PREU DE LA QUOTA?

La Junta de l’AMPA és la que estableix el preu i aquest es ratifica a través de l’Assemblea Anual de Socis.

QUINS BENEFICIS TENIM SI PAGUEM LA QUOTA?

  •  Monitoratge gratuït a les reunions de cicle, de colònies o de classe.
  • Obtenir preus més econòmics en els llibres.
  • Poder inscriure els alumnes a les activitats extraescolars i al servei matiner.
  • Tenir descomptes al casal intensiu i al casal d’estiu.

A QUÈ ES DESTINEN ELS 29€ DE LA QUOTA?

Una part, només començar el curs, serveix per pagar l’assegurança de responsabilitat civil i d’accident que l’AMPA té contractada amb la FAPAC per qualsevol contratemps que el/la vostre fill/a pugui tenir durant el curs (ulleres, dents, cops,…).

La part més gran de la quota es destina a cobrir les necessitats del centre. Hem de pensar que el Departament d’Ensenyament destina una quantitat tan irrisòria pel volum de nens/es de la nostra escola, que no arriba a cobrir-ne les necessitats. L’AMPA, amb ajudes econòmiques puntuals, fa que aquestes necessitats arribin a tots els infants.                           Per posar alguns exemples: material informàtic, esportiu, gronxadors i casetes al pati dels petits, tendals al pati gran, bancs,…                                                                                                   D’altra banda també serveix per pagar el cost del salari del Coordinador de l’AMPA, en Josep Gallardo, que coordina tots els serveis que l’AMPA i l’escola ofereixen.

Per últim, i això que molta gent pot pensar el contrari, la part més petita de la quota es destina a festes o exhibicions que l’AMPA organita en el transcurs de l’any.                           S’ha de dir que moltes d’aquestes festes s’autofinancien amb altres activitats, com són la venda de roses, loteria de Nadal, Festa Esportiva,…

Aquesta quota serveix per poder créixer com a escola i que els vostres fills/es puguin gaudir d’un centre modern i plural i es puguin cobrir les necessitats que sorgeixin.

NÚMERO DE COMPTE DE L’AMPA: ES32-0182-8912-2602-0803-9101